HR & M - Uw expert in gevelbepleistering

Gyprocwerken

Gyprocwerken

Een vals plafond in uw bedrijf? Het plaatsen van Gyproc voor een herindeling van een (verloren) ruimte? Voor een snelle, kwalitatieve en gedetailleerde uitvoering van gyprocwerken is HR&M uw professionele partner.

Met gipsplaten kan u diverse ruimtes in uw pand een nieuwe invulling geven. Kleine werken die grote en vernieuwende resultaten opleveren.

Wat zijn de voordelen van Gyproc?

  • Gemakkelijke plaatsing In vergelijking met andere bouwmaterialen zijn Gyproc platen snel en gemakkelijk te plaatsen en af te werken. Bovendien is Gyproc stevig en stabiel en heeft het in verhouding tot andere bouwmaterialen een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.
  • Licht in gewicht en flexibel  Het lichte gewicht zorgt ervoor dat je aan je bestaande woning geen extra voorzieningen dient te treffen ter versteviging.  Gyproc wanden en plafonds eisen dus geen zware constructie.
  • Zware voorwerpen ophangen  Een schilderij, een boekentafel of zelfs een wastafel of toilet kunnen probleemloos aan een Gyproc wand bevestigd worden, mits de juiste werkwijze gevolgd wordt.
  • Geluidsisolatie Meer en meer worden we in onze woning geconfronteerd met geluidsproblemen: wie stoort zich niet aan de radio of televisie van de buren, aan het lawaai van het verkeer buiten of aan het luidruchtig spel van de kinderen. Een optimale geluidsisolatie is de enige oplossing om lawaaihinder tegen te gaan. Bovenop het lichte gewicht en de snelle en gemakkelijke plaatsing, bezitten Gyproc-platen over uitstekende geluidsisolerende kwaliteiten. 
  • Brandveiligheid Gyproc is een veilig systeem want goed brandwerend. Om die reden worden de Gyproc-systemen dan ook veel toegepast in publieke ruimtes zoals kantoorgebouwen, scholen, winkels, ziekenhuizen, …
  • ....