HR & M - Uw expert in gevelbepleistering

Gevelbepleistering - Crepi

Gevelbepleistering voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Gevelpleister is het neusje van de zalm voor nieuwbouw en renovatie. De pleister, ook wel crepi genoemd – geeft uw woning of gebouw zowel extra cachet als een optimale bescherming.

HR & M is gespecialiseerd in gevelbepleistering, met of zonder isolatie, voor zowel nieuwbouw als renovatie, met siliconenharspleister of anderen. Bouwmethodes zijn ons niet vreemd: van traditionele baksteen of ytongstenen muren, over houtskeletbouw, betonbouw naar light steel framing; elk systeem vraagt zijn technische oplossing.

Sinds de start van HR & M in 1999 staan wij garant voor kwaliteit en oog voor detail. Samen met u zoeken we de beste oplossingen om het perfecte eindresultaat te bekomen. Omdat kwaliteit hiervan van groot belang is, werken we enkel met producten van de beste kwaliteit.

Daarom werken we reeds jaar en dag werken wij nauw samen met Sto, één van de beste en meest effectieve gevelisolatiesystemen op de markt. Als erkend gespecialiseerde plaatser van Sto België doen wij vaak beroep op de technische kennis en oplossingsgerichtheid van systeemhouder Sto waardoor u bij ons geniet van een verzekerde garantie van 10 jaar.

f